Over ons

Over ons

Het helpen van mensen en bedrijven geeft ons energie. We nemen bedrijven veel werk uit handen in hun zoektocht naar geschikt personeel, en daar zijn we trots op. Sinds 1 januari 2023 is onze backoffice uitbesteed aan een specialist, namelijk Backofficer uit Oss. Hierdoor kunnen we aan alle wettelijke eisen voldoen. Alle benodigde documenten, zoals het ABU-lidmaatschapscertificaat en het SNA-certificaat, kun je downloaden via de website van BackOfficer.

Daarnaast zijn alle door Althius gehuurde huizen SNF-gecertificeerd. Wij beschikken over een eigen onderhoudsdienst en bezoeken de huizen op reguliere basis om de kwaliteit te waarborgen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Sluitappel 41
5491 TS Sint-Oedenrode, Netherlands

T: +31 88 911 20 00
E: contact@althius.nl

Routebeschrijving

Althius en MVO

Althius streeft naar een positieve impact op de samenleving. Wij hebben een bedrijfsmodel ontwikkeld dat is voorzien van specifieke doelstellingen. Deze doelstellingen worden periodiek getoetst aan de realiteit. Waar mogelijk implementeren wij duurzame oplossingen om onze bedrijfsvoering te vergroenen.

Althius en diversiteit en inclusie

Bij Althius staat inclusiviteit hoog in het vaandel. Wij hanteren een zero-tolerantiebeleid ten aanzien van discriminatie op basis van leeftijd, geslacht, religie, seksuele oriëntatie, handicap of nationaliteit. Onze deuren staan open voor iedereen.

Contact

Als wij je interesse hebben gewekt, nodigen wij je uit om een afspraak met ons te maken. Wij kijken uit naar een kennismaking met jullie. Je kunt contact opnemen via 06-14 555 139 (mevrouw Drs. Irma Mommers) of 06-22 402 427 (Ton van de Sande RA).