Ik zoek werknemers
  • Home
  • Ik zoek werknemers

Ik zoek personeel

Dagelijks spreken wij bedrijven die op zoek zijn naar gekwalificeerd, betrouwbaar personeel. Dit is immers van belang voor de continuïteit en groei van uw bedrijf. Wij zijn in staat om uw personele problemen op te lossen door jarenlange ervaring, betrouwbare kanalen, high tech oplossingen en persoonlijk contact met onze kandidaten.

Voor een aantal gerenommeerde Nederlandse bedrijven hebben wij voor lokale vestigingen in Noord Brabant de personele bezetting met professionele mensen op peil gebracht. Inmiddels mogen wij voor deze bedrijven ook de slag in de regio’s Apeldoorn, Amsterdam en Rotterdam.

Indien u benieuwd bent naar onze dienstverlening dan kunnen wij u onder het genot van een kopje koffie en een Brabants worstenbroodje onze dienstverlening uitleggen met behulp van onze Customer Journey. Wij gaan ervan uit dat wij binnen een aantal weken kandidaten aan u voor kunnen stellen. In de meeste gevallen geschiedt dit online via Social media kanalen.

Althius stelt zich flexibel op! Wij bieden u de volgende samenwerkingsvormen aan:

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Sluitappel 41
5491 TS Sint-Oedenrode, Netherlands

T: +31 88 911 20 00
E: contact@althius.nl

Routebeschrijving

Uitzenden

Dit is de meest flexibele samenwerkingsvorm met Althius. U loopt geen risico’s en na een bepaalde termijn kunt u ervoor kiezen om de uitzendkracht zelf in dienst te nemen. 

Detacheren

Wilt u meer zekerheid voor langere tijd dan kunnen onze kandidaten ook voor een bepaalde termijn bij u aan de slag. Ook hier hebt u geen risico’s van ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Werving & Selectie

Indien u het te druk heeft en toch de werknemer zelf in dienst wil nemen dan kunnen wij u een aantal kandidaten voorstellen. U vertelt ons wat voor kandidaat u zoekt en wij gaan voor u aan de slag.